Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyedi dísztárgyak képes leírás - Egyedi ajándéktárgyak.tlap.hu
részletek »

Egyedi dísztárgyak - Egyedi ajándéktárgyak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egyedi-ajandektargyak.tlap.hu » Egyedi dísztárgyak
Keresés
Találatok száma - 17 db
Agancsszobrok

Agancsszobrok

Ugye Ön is kedveli a természetes szépségeket lakása otthonosabbá tételéhez? Különleges agancsszobrok, vitrindiszként, használati és lakásfelszerelési tárgyként szolgálják az Ön izlésvilágát. Agancsból készült csillár, álló és fali lámpáim meghittebbé varázsolják lakókörnyezetét. Faragott fűszertartó, só-bors szóró, étkészlet, dugóhuzó, szalvéta tartógyűrű, emelik a vendégvárás szinvonalát. Vad és vadászmotivumokat faragok szarvasagancsba, élethű miniatür munkák. Kiválóan alkalmasak ajándéknak is. Személyre szabott árak a megrendelő elképzeléseinek maradéktalan figyelembevétele, számlaképes elszámolás. Hivjon vagy keressen fel, a pénzéért cserébe értéket kap!

Díszdoboz gyártás

Díszdoboz gyártás

Egyedi fa díszdoboz gyártás, sorozatgyártás lézergravírozással is. Nem csak italos dobozokat - borosdobozt, pálinkás dobozt -, hanem más különleges tárolódobozokat is készítünk, mint például érmés-dobozt, vagy teásdobozokat. Az egyedi felületkezeléssel vagy különleges faanyagokból készített dobozaink valóban különleges dísztárgyak, sőt ajándéktárgyként, reklámajándékként is megállják a helyüket. Rengeteg féle díszdoboz design áll rendelkezésre, lehet válogatni; rövid határidővel vállalunk díszdoboz-sorozatgyártást is.

Drótfa falidísz

Drótfa falidísz

Ahhoz, hogy egy jeles családi esemény, kerek születésnap, jubileumi házassági évforduló vagy esküvő valóban emlékezetes legyen, alapos előkészület igényel. Mindenki külön-külön is adhat kisebb-nagyobb meglepetést, de szerencsésebb, ha a rokonság vagy a baráti társaság összeáll egy közös, nagyobb léptékű, egyedi ajándék megvásárlásához. Ebben az esetben az ajándéknak olyannak kell lennie, ami mindenkinek tetszik, amelyet mindegyikük örömmel fogadná el akár saját részére is. Ha sikerül egy ilyet felkutatni, akkor az ajándékbontás utáni pillanatok minden jelenlevő számára felejthetetlenek maradnak.

Eladó festmények

Eladó festmények

PopArt képeink azoknak ideális választás, akik megelégelték az uniformizált, egyhangú, színtelen formavilágot és életstílust! Absztrakt képeinket egyediség és fantázia jellemzi. Extravagáns, temperamentumos, intenzív személyiségeknek ajánljuk. Az állatos képek segítenek elszakadnunk a városi élettől, karakteres, oldott légkört biztosítanak.

Fanyűvész Kézműves Műhely

Fanyűvész Kézműves Műhely

Vállalkozásunk 1997 óta készít fából egyedi zsűriszámmal - a Képző - és Iparművészeti Lektorátus által jegyzett - alkotásokat, melyek mindegyike egyedi kivitelezésű, kézzel készített darab a megrendelők - köztük számos közintézmény - igénye és egyéni kívánsága szerint

Fotóból, fényképből, egyedi kőmozaik festmény - közvetlenül a gyártótól

Fotóból, fényképből, egyedi kőmozaik festmény - közvetlenül a gyártótól

Cégünk a legegyedibb kőmozaik burkolatokat gyártja és forgalmazza mind a hazai és külföldi piacokon egyaránt. Bármilyen egyedi kérését ( képeket, festményeket) a Megrendelőnek elkészítjük méretben és stílusban egyaránt. Figyelemmel tartjuk a legújabb divatos megoldásokat is amik felbukkannak a világ belsőépítészeti megoldásai között ezzel lehetőséget nyújtunk a hazai vásárlóknak is, hogy elérhetővé váljon számukra otthonuk kialakításához. Munkásságunk eltelt időtartalma alatt szinte mindenfajta műszaki szakmai kérdéssel találkoztunk már, így nyugodtan merjük ajánlani termékeinket akár bármelyik felületre épületen belül, és kívül.

Historia Manufactura

Historia Manufactura

...Igényes megrendelőimnek fontos a cégükről kialakított jó vélemény. Kitüntetett figyelmet fordítok arculatukra, kiváló termékeik megkövetelik a stílusos bemutatást! Először is kell egy szép és lélekkel teli fotó, professzionális minőségben! Egy ötlet, amivel elmondhatjuk, mivel több a mi kicsikénk másokénál: ismertető, bemutató, kiállítás... s aztán egy maradandó és emlékezetes ajándék, hogy kifejezzük nagyrabecsülésünket partnereink felé... a siker útja...ezen dolgozom.

Horoszkép - egyedi ajándék

Horoszkép - egyedi ajándék

Személyre szabott egyedi ajándékot szeretnél egy családtagodnak vagy barátodnak? Ha olyan valakiről van szó, akit annyira szeretsz, hogy lehoznád neki a csillagokat is az égről, akkor látogass el az oldalamra és vedd fel velem a kapcsolatot! Én ugyanis egyedi horoszkóp festmények készítésével foglalkozom. Egy ilyen, úgynevezett 3D-s Horoszképpel azt üzened a megajándékozott személynek, hogy figyelsz rá, ismered a csillagképét, ott van a figyelmed középpontjában, mint a bolygók között a Nap! A képet csak akkor kell kifizetned, ha valóban tetszik!

Kalocsai Porcelán Manufaktúra

Kalocsai Porcelán Manufaktúra

Az ideális, névre szóló nászajándékot, a tökéletes és egyedi céges ajándékot keresi? Ne tömegterméket vásároljon! A porcelán a legszebb ajándék - egy gyönyörű, egyedi, kézzel festett porcelán étkészlet amellett, hogy elegáns ajándék, befektetésnek sem utolsó. Lepje meg szeretteit, barátait, üzletfeleit egyedi, kézzel festett porcelán ajándékkal! Szívesen segítünk Önnek abban, hogy porcelán ajándékötletét egyedi felirattal, személyre szóló jókívánságokkal még különlegesebbé varázsoljuk.

Hirdetés
KeramiTT-kerámia dísztárgyak webáruháza

KeramiTT-kerámia dísztárgyak webáruháza

A Kerami-TT webáruházban saját készítésű kerámia dísztárgyaimat találja meg. A bemutatott és természetesen meg is vásárolható alkotások nem távoli országokból érkeztek és nem sorozatgyártással készültek. Minden egyes tárgy aprólékos kézimunkával készült, ezért minden darab egyedi, nincs két teljesen azonos kaspó, tükör, váza, mécses vagy teásbögre. Ez a hagyományos, kézi fazekas módszereknek (korongozás, felrakás, írókázás, kézi mázazás) köszönhető. Remélem, hogy a kínálatomban található darabok között Ön is megtalálja az éppen keresett tárgyat, amely díszévé válhat lakásának, irodájának, vagy csupán örömet szerez a megajándékozottnak. Ha esetleg mégsem talál megfelelő ajándékot vagy saját egyéni elképzeléseit szeretné megvalósulva látni? Egyedi házszámot, névtáblát szeretne, valamilyen kiemelkedő alkalomra szeretne egyedi ajándékot? Bátran írja vagy rajzolja meg és megvalósítom Önnek! Ha úgy érzi kívánsága nem megvalósítható, segítek a megfelelő technológia kiválasztásában és együtt megvalósítjuk álmait.

Kézzel készített üvegóra

Kézzel készített üvegóra

Ajándékozzon praktikus és esztétikus ajándékot ismerőseinek! Alkalomtól függetlenül kiváló ajándék egy kézzel készített üvegóra, mert a számos különböző forma és minta mellett a színkombináció kiválasztásával teljesen személyre szabhatja ajándékát. Bár az a választott óra típusától függ, hogy az időt le lehet-e olvasni percre pontosan, az óraszerkezet (ellentétben a díszóráknál megszokott gyakorlattal) megbízható és pontos, így az ajándék nem csak időt álló, de időt mutató is. Tekintse meg üvegóra kínálatunkat webáruházunkban, ahol amennyiben valamelyik óra elnyeri tetszését, meg is rendelheti.

Nem mindennapi szobrok, figurák, kerti díszek

Nem mindennapi szobrok, figurák, kerti díszek

Sokszor gondban vagyunk, milyen ajándékkal is lepjük meg ismerősünket, kollégánkat, barátainkat vagy szeretteinket valamely fontos ajándékozási esemény például Karácsony, születésnap, névnap, esküvő, nászajándék, vagy Valentin nap, esetleg Húsvét stb.. bekövetkeztekor. Termékeink nem mindennapi, ajándéktárgyak, dísztárgyak, szobrok, oszlopok, figurák, szökőkutak, csobogok, nagyméretű kaspók virágtartók. Országunkban egyedülálló kerti különlegességek. A kertszerelmeseinek nálunk biztos találsz ámulatba ejtő ajándék megoldást.

Nosztalgia design

Nosztalgia design

Az ajándékozás fontos része életünknek; szülinapra, névnapra, karácsonyra, vagy bármilyen egyéb alkalomra szeretjük meglepni szeretteinket valamivel, örömet okozni neki. Míg régen az ajándékokat mindenki maga készítette, addig erre mai, rohanó világunkban már nem igazán van idő, és szükség sincs rá - számtalan kész ajándék közül választhatunk a különféle boltok kínálatában. Az ajándék vásárlás talán épp ennek a bőségnek köszönhetően, nem is mindig könnyű.

Online Képzőművészeti Galéria

Online Képzőművészeti Galéria

A Horváth &Lukács online galéria, webshopként is üzemel 2010-től. Webshopunkban kortárs festőművészek munkáiból válogathat, vagy vásárolhat egyedi képkereteket, vagy egyedi, keretezett tükröket. Galériánk Nagycenken, 1985 óta üzemel, azóta számos kiállítást rendeztünk galériánkban. A festőművészek között pedig olyan nevek találhatók, mint Aknay János Kossuth Díjas festőművész, vagy efZámbó István, Pálfy István.

Pálinkásbutellák

Pálinkásbutellák

Az első butellákat hódmezővásárhelyi fazekasmesterek készítették, üvegformát utánzó, hordozható cserépedényeket bor és pálinka tárolására. Az 1700-as évektől kezdett használatuk országszerte elterjedni, legkedveltebbek a XIX. század második felében lettek, amikor is Magyarországon már több mint 100.000 főzde üzemelt. Változatos alakban, évszámmal és felirattal, egyszerű díszítéssel készültek.

Pyrograph

Pyrograph

A Pyrograph képek alkalmasak (kattintson a kiemelt szavakra) szállodák, éttermek, társalgók, panziók, vadászházak, díszítésére, de a dekoráció mellett kitűnőek lehetnek céges ajándékozások tárgyaként is. Karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék, névnapi ajándék, illetve nászajándék keresés idején, akár magánszemélyek is hasznát vehetik az egyedi, személyre szabható terméknek. Saját felhasználásra, emlékezetes pillanatok méltó megörökítésére is nagyszerű lehetőséget kínál a Pyrograph.

Szenart szénafigurák

Szenart szénafigurák

Az elmúlt évek egyik nagy tapasztalata, hogy az emberek egyre nagyobb érdeklődését mutatnak a természetes alapanyagok felhasználásával készült egyedi dísztárgyak iránt. A Szenart Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy egy rég elfeledett hagyomány szerint készülő terméket ismét régi fényében tudjunk bemutatni a nagyközönségnek. Az általunk készített széna-figurák úgy anyaguk, mint elkészítési módjuk tekintetében sokszáz éves hagyományokat keltenek életre, és tesznek kézzelfoghatóvá korunk embere számára.

Tuti menü