Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fényképes ajándékok képes leírás: Photomarketing - Tábla [3. oldal]
részletek »

Fényképes ajándékok: Photomarketing - Tábla [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: egyedi-ajandektargyak.tlap.hu » Fényképes ajándékok
Keresés
Találatok száma - 38 db
Photomarketing

Photomarketing

A Photomarketing olyan tartós, egyedi rendezvényajándékokat és szolgáltatásokat kínál, amelyek pár percen belül átadhatóak és teljes mértékben egy-egy eseményre szabhatóak! Ennek lényege a helyszíni fényképkidolgozás, vagyis a résztvevőkről az eseményen készített képek digitálisan történő szerkesztése, és kidolgozása.

Személyes ajándékok

Személyes ajándékok

Fényképes ajándékhoz csak egy fényképre van szükség csupán, feltöltheti shopunkban és néhány napon belül átveheti a kiváló minőségű kész terméket pl. (póló, bögre, puzzle, korsó stb...) és karcagi boltunkban átveheti, vagy a megadott címre postázzuk Önnek. Csak a fantáziája szabhat határt! Shopunkban, kiválaszthatja a megfelelő terméket, póló, bögre, puzzle, korsó stb... a megfelelő színű feliratot betűtípust és megrendelheti a kiválasztott fényképes ajándék egyikét. Karcagi üzletünkben átveheti személyesen vagy kipostázzuk Önnek. Ne feledje egyedi ajándékok készítése csúcs technológiával gyorsan!

Születésnapra

Születésnapra

Egyedi ajándékot keres? Az ajándékötleteknek csak az Ön fantáziája szab határt! Csupán egy fényképet kell küldenie nekünk és mi elkészítjük az igazi személyre szóló ajándékot! Reméljük, hogy honlapunkon mindenki számára megtalálja a megfelelő ajándékot, minden alkalomra. Legyen az születésnap, névnap, karácsony, valentinnap, évforduló stb. Nálunk sok egyedi ajándék közül választhat: fényképes ajándékok, kézzel díszített ajándéktárgyak, bizsu ékszerek, vicces kötények...stb. Az ünnepek kiegészítőjeként nálunk sok féle party kellék is megvásárolható. Egyedi ajándékok esküvőre, egyedi ajándékok születésnapra, egyedi ajándékok névnapra, egyedi ajándékok valentin napra, egyedi ajándékok Karácsonyra, egyedi ajándékok évfordulókra.

Tábla Land

Tábla Land

A Táblaland termékei úgy készülnek, hogy egy A5 vagy A6 méretű fatáblára ráhelyezünk egy egyedi grafikával vagy fotóval és szöveggel ellátott ezüst vagy arany színű fémtáblát. A fémtáblára speciális nyomtatási eljárás során (amelyet szintén mi magunk végzünk) kerül rá a grafika. Tulajdonképpen már 10 éve tart a kísérletezés, de mostanra jutottunk el odáig, hogy a kreatív ötlet és a technika egységet alkosson. Az ötletek tárháza kifogyhatatlan, ezért termékeinket folyamatosan bővítjük. Jelenleg azonban a fő irányok: Hungarikum, Házi áldás, Gyerek altatódalok. Minden termékünk elérhető magyar és angol nyelven.

Tuti menü