Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyedi ajándéktárgyak linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Torták - VizioMax [10. oldal]
részletek »

Egyedi ajándéktárgyak képes leírás: Torták - VizioMax [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: egyedi-ajandektargyak.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 157 db
Torták, sütemények

Torták, sütemények

Cukrászdánk 2011-ben nyitotta meg kapuit. Cukrászsütemények, torták, fagylaltok széles választékával várjuk kedves vendégeinket. Folyamatosan bővülő kínálatunkból, legnépszerűbb termékeinket a gyerek, az esküvői és az alkalmi tortáinkat emeltük ki, melyek egyedülállóan széles választékával minden igénynek megfelelni. Vállaljuk esküvőkre, rendezvényekre, bálokra sütemények és torták készítését, kiszállítással. Látványműhelyünkbe bármikor be lehet tekinteni és meg lehet nézni, hogyan készülnek a sütik és a torták.

Vidám bögrék

Vidám bögrék

Egy kis ötlettel nagyon kedves és találó ajándékcsomagot lehet összeállítani szeretteinknek Vidám bögrék. A kínálatban mindenki találhat megfelelőt.. Egy ötletes és praktikus ajándék! Sokszor hagyunk, vagy kapunk üzenetet szeretteinktől, melyeket általában kis cetlikre írnak és a konyhában vagy a tükör előtt találhatóak. Egy biztos módja, hogy megtaláljuk az üzenetet: a krétával írható bögre. Amit szeretnénk az alvó párunknak vagy gyermekünknek üzenni, azt csak egyszerűen a mellékelt kréták egyikével rajzoljuk , írjuk az üzenő bögrére.

Virágküldő szolgálat

Virágküldő szolgálat

Ha egy elbűvölő virággal szeretné meglepni rokonát, barátját, de úgy alakul, hogy nem tudja azt ott helyben átnyújtani, akkor nem is választhatna szuperebb alternatívát a virágküldésnél! A virágküldő szolgálat honlapján Ön rengeteg eltérő csokorból szortírozhat az ajándékcsomag rendeléshez. A kivételes alkalmakhoz illő virágcsokrok, csokoládék egyenként kategorizálva lettek. Ily módon biztos, hogy alkalomhoz illő lesz a virágküldés. Jöhet Névnap, évforduló vagy másféle (talán épp virágküldés Anyák napjára?). De ha az ajándékozott Magyarországon kívül tartózkodik, az sem jelent akadályt! A virágküldő a nemzetközi munkatársainak hála Nagy-Britanniától kezdve Algériáig szinte akárhova képes eljuttatni a virágfutár honlapján kiszemelt ajándékot. Illetve a kiküldés idejére sem lehet panasza az embernek, hisz a virágküldéskor választott virágok már akár 1 órán belül rokona, barátja kezében lehet. Minden anyák napi virágrendeléssel kapcsolatos fontos infót áttekinthet a virágküldő szolgálat weblapján.

VizioMax egyedi medálok

VizioMax egyedi medálok

Tervezd meg Te saját medálod és máris birtokosa lehetsz egy egyedi, utánozhatatlan ékszernek! A különböző formák és a rengeteg grafikának köszönhetően hatalmas választási lehetőségetek van, és ha ez még nem lenne elég, akkor nyakláncokkal, sőt, akár egyedi QR kóddal is elláthatjátok kedvenc ékszereteket! A Viziomax.com egy olyan látomás, ahol a gyártó nem a nagykereskedelmi hálózaton keresztül, hanem online találkozik a végfelhasználóval és annak megrendelését személyre szabottan teljesíti.

Tuti menü